Iskustva korisnika

Pet dana mažem kremu koju je Berislav napunio frekvencijom za akne i to dva puta dnevno.Mažem je na licu i leđima. Moji problemi s aknama su drastično smanjeni terapijama Snagom srca i dekodirajem srca, ali ovo je dodatno veliko poboljšanje. Od kad mažem nemam novih upala, samo stare koje prolaze. Akne se jako sasušuju, npr. imala sam upalu koja je bila veličine pet kuna na leđima, a sada je sitna točkica poravnata s kožom.

Zanimljivo je da ima utjecaj i na ožiljke koji blijede od kreme. Inače, to je obična hidratantna krema, kada se namaže osjećaj je osvježavajući. Prvi put kada mi je mama namazala leđa vrućina u njima, pikanje, titranje, svrbež. Takve reakcije slične su svaki puta i na koži lica i leđa. Kad se namaže sve dodatno pocrveni, više nego što jest bilo, ali to je trenutna reakcija i kad se povuče bude bljeđe nego što je bilo na početku. Jedno vrijeme su ožiljci vukli i na smeđe.

Imam područja na leđima koja su skroz očišćena od ožiljaka i akni. Krema s frekvencijom za akne djeluje odlično, sprječava nastanak novih, isušuje postojeće, a također jako ubrzava proces prolaženja crvenih fleka, tj. ožiljaka koje ostanu nakon što akne prođu.

Stella Z.